Poligraf centar se bavi privatnim i poslovnim krađama. Susrećemo se sa krađom svuda oko nas, na dnevnoj bazi. Krađa se može desiti svugde: kod kuće, na radnom mestu, u prodavnici, u školi… Kada i uhvatimo nekoga na delu jako teško je dokazati da je ta osoba upravo i počinitelj krađe. Isto tako je teško izvući priznanje od osobe koja je počinila krađu. Ovde mi nastupamo kao ispomoć. Poligraf može proveriti istinitost svake tvrdnje i na taj način se može proveriti da li je osoba koja je okrivljena zaista počinitelj ili ne. Možemo izvući priznanje od počinitelja koje Vam je neophodno.

Nažalost, svetu u kome živimo nam ne dozvoljava da uvek verujemo svakome. Svakog dana se suočavamo sa lažima, neistinitim izjavama, prevarama ili veoma često krivičnim delima kao što je krađa. Kada su naše pokretnosti oduzete, ne samo da želimo da ih povratimo nego želimo i da počinitelj odgovara zbog toga. To ne mora da znači uvek direktan odlazak u policiju -neke krađe su rezultat poremećenih međusobnih odnosa između saradnika, što je čest slučaj u privatnom sektoru. Naravno, postoji i tip krađe koji se odigrava unutar kompanije. Nešto što počinje bezazleno može prouzrokovati veliku štetu za kompaniju i izuzetno je bitno eliminisati problem što pre je moguće. ***U svim slučajevima krađe savetujemo poslodavce da prvo nas kontaktiraju, dakle što pre, kao i da ne šire informacije o incidentu nikome, kako ne bi doveli do kontaminacije informacija. Ukoliko nas poslušate i postupite ovako, možemo garantovati da ćemo otkriti počinioca sigurno, dakle garancija od 100%.***

Slučajevi krađe između članova porodice i familije uvek predstavljaju veoma osetljivu temu. Testiranjima na poligafu u ovakvim delikatnim slučajevima se mora pristupiti u posebnom maniru i na određeni način. Ne postoji mnogo gorih stvari od saznanja da smo pokradeni od naših najbližih, voljenih, od naše krvi. Naši ispitivači su i te kako svesni ove činjenice, i iz tog razloga uvek pristupamo ovakvim slučajevima sa posebnom pažnjom. Ne samo da ćemo Vam pružiti nalaz i izveštaj sa našim mišljenjem, nego ćemo Vam pružiti svu neophodnu podršku koja Vam je potrebna kako bi ste razrešili nastali konflikt. Otkrivanje pravog motiva za nastalu krađu je uvek dobar način da se ljudi otvore jedan drugome, pronađu rešenje za konflikt i da počnu sa obnavljanjem porodičnih veza. Poligraf centar i naši pripadnici će biti uz Vas u toku celog procesa i asistiraće Vam kroz ceo slučaj.

Privatna testiranja na kućne krađe nisu jedine vrste usluga koje nudimo. Nudimo naše usluge na poligrafu i kod zvaničnih slučajeva krađe unutar kompanija ili internim krađama. Kompanija koja se suočava sa gubicima i manjkovima prouzrokovanim od strane sopstvenih radnika je kompanija kojoj je hitno potrebna pomoć. Najbolji način eliminacije mogućnosti krađe iz Vašeg radnog prostora je pronalaženje odgovornih i povlačenje odgovorajućih posledica. Ovo ne samo da završava celokupan proces nego takođe pokazuje radnicima da krađa nije tako dobra ideja. Naša oprema će pomoći kod provere istinitosti izjava Vaših zaposlenih i, kroz analizu rezultata, ćemo Vam pomoći da dođete do osobe koja je odgovorna za krađu u Vašoj kompaniji. Krađa se ne odnosi samo na materijalne predmete, ako što su kancelarijska oprema ili novac. Ono što Vi zaista želite da zaštitite od krađe jesu informacije. Ukoliko informacije „cure“ iz Vaše firme, to ugrožava poslovnu poziciju Vaše firme i može rezultirati gubitkom, bankrotom ili prepuštanjem inicijative Vašoj konkurenciji. Zbog toga je od izuzetnog značaja i važnosti okončavati takve incidente što ranije je moguće. Poligraf centar poseduje sposobnost i mogućnost da Vam pomognemo i biće nam drago da ponudimo naše usluge sa ciljem da unapredimo kvalitet poslovanja Vaše kompanije. Tu smo da Vas posavetujemo i asistiramo oko svega.

Za nas ne predstavlja nikakvu posebnu razliku da li je slučaj privatnog ili javnog profila, možemo da obavimo testiranje na bilo kojoj lokaciji, po potrebi, a takođe možemo da ponudimo testiranje u prostorijama našeg centra. Kao naš klijent, Vi možete da birate na kojoj lokaciji želite da se testiranje obavi i naše je zadovoljstvo i obaveza da spoštujemo Vaše poverenje, da ispunimo i nadmašimo Vaša očekivanja. Bilo da je u pitanju Vaš dom, kompanija, ili bilo koje drugo mesto – ne birnite, mi ćemo obaviti testiranje na mestu na kom Vi želite i pomoći Vam da rešite problem. Takođe, poligraf centar Vam je dostupan ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice. Budite slobodni da nas kontaktirate i da saznate kakve sve opcije postoje u našoj poslovnoj ponudi. Broj varijanti i mogućnosti je zapanjujuć. Uz pomoć našeg konsultanta možete zakazati datum i vreme testa i napravite prvi korak ka eliminisanju problema krađe iz vašeg privatnog i poslovnog života.