Postoji više načina na koje možete zakazati poligrafsko testiranje u poligraf centru. Možete popuniti bilo koju od dve „online“ kontakt forme kod nas na sajtu. Potrebno je samo da popunite osnovne informacije, opišete problem i napišete koj dan i vreme bi Vam odgovarali za testiranje.

Ukoliko Vam više odgovara,možete kontaktirati poligraf centar tako što ćete nam poslati e-mail ili nas nazvati na naše telefonske linije  – 011/2835531 i 064/1199880 – koje su dostupne 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji. Osećajte se slobodno da nas kontaktirate na bilo koji od navedenih načina. Jedno od prvih pitanja koje nam klijenti obično postavljaju jeste na kojoj lokaciji se može da se obavi test na poligrafu.

Poligraf centar pruža usluge poligrafskog testiranja na celokupnoj teritoriji republike Srbije.

    Uslovi rezervacije

    Kod zakazivanja tri i više poligraf testa slučaj je prihvaćen i termin za testiranje se smatra zakazanim nakon plaćanja depozita u iznosu od 50% od celokupne cifre. Ostatak novčane sume se plaća nakon završetka testiranja. Instrukcije za uplatu depozita klijent prima putem e-mejl-a nakon slanja „on line“ forme. Vreme čekanja uglavnom nije dugo i znaćete datum i vreme testiranja istog dana kada popunite kontakt formu i pošaljete poruku ili nas kontaktirate putem telefona kako bi smo se o svemu dogovorili usmeno. Poligraf centar radi 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji.

    Svim testovima koje sprovodi poligraf centar upravljaju iskusni stručnjaci koji će se postarati da dobijete najkvalitetniju moguću uslugu. U poligraf centru prilikom testiranja se koriste samo najefikasnije tehnike i najsavremenija oprema. Poligraf centar ima svoj cenovnik i šemu naplate. Po dodatnoj ceni, postoji i opcija izrade izveštaja za sud i sudske procese, kao i opcija svedočenja i veštačenja na sudu. Svaki slučaj je jedinstven i drugačiji i priča je za sebe. Ne oklevajte ukoliko želite da nas kontaktirate i da nam predstavite vašu situaciju, kao i vreme i mesto gde bi ste želeli da se test izvrši. Jedan od naših službenika će Vas kontaktirati i saopštiti Vam cenu za ovu ekskluzivnu uslugu najvišeg kvaliteta.