Preljuba, laž, nepoverenje… Kroz godine bavljenja poligrafom susretali smo se sa ovom vrstom privatnih testiranja veliki broj puta i naš test se pokazao kao izuzetno korisno sredstvo kod rešavanja problema u međuljudskim odnosima. Poligraf centar će proveriti bilo koju vrstu sumnje, bilo da je u pitanju preljuba, nepoverenje, želja da se opere obraz ili želja da se opovrgnu lažne optužbe. Nije vredno živeti sa nekim kome ne možemo verovati i naš test je tu da Vam pomogne da utvrdite da li je Vaš partner osoba kojoj se može verovati.

Jedna od najbitnijih stvari koju svako od nas traži u svakoj vrsti odnosa i veze jeste poverenje. Kao ljudska bića, mi imamo prirodnu potrebu da budemo među ljudima kao i da pronađemo životne partnere sa kojima možemo da podelimo životni put. Zdrava veza nam daje neophodan osećaj pripadnosti, sigurnosti i bezbednosti, i, zbog toga, kada se javi taj užasan osećaj sumnje na izdaju, osoba postaje žrtva tuđih laži a takođe dolazi do gubitka osećaja pripadnosti, sigurnosti i bezbednosti.

Kao i kod slučaja vezanih za porodicu, ove vrste ispitivanja predstavljaju izuzetno osetljivu tematiku kao i proceduru i moraju se sprovesti sa visokim stepenom pažnje. Naši poligrafisti se često suočavaju sa takvim izazovima i pokazali su se kao izuzetno uspešni u pronalaženju istine i pružanju pomoći oštećenoj strani. Gubitak poverenja prema osobi koja nam je bliska je užasno iskustvo za svakoga, ali, ponekad, ovaj korak je nešto što je neophodno da se uradi. Kada se odlučite za ovaj krupan korak, uverite se da angažujete profesionalce sa modernom opremom koji su sposobni da Vam pruže rezultate najvišeg mogućeg kvaliteta.

Međuljudski odnosi se mogu odnositi na dosta tipova poligrafskog ispitivanja. Mogu se odnositi na probleme sa preljubom, poverenjem, prevarom, proverom prošlosti, krađom ili čak lažnim identitetom. U jednom trenutku javlja se sumnja i ukoliko se situacija nakon nominalnog vremenskog perioda ne razjasni, i nakon što sve druge opcije budu iskorišćene, tada se treba uzeti u obzir mogućnost obavljanja poligrafskog ispitivanja. Naši testovi Vam omogućavaju da saznate istinu o vašem partneru ali takođe Vam mogu pomoći da eliminišete sumnje za koje se može ispostaviti i da su lažne. U svakom slučaju, kakav god da je krajnji ishod, definitivno ćete osetiti olakšanje. Šta god da je u pitanju, naš poligraf test Vam daje mogućnost otvaranja te teme, dolaženja do suštine i rešavanja krize sa Vašim partnerom kroz iskren razgovor. To može biti prvi veliki korak u obnavljanju odnosa u Vašoj vezi pa zašto ga ne napraviti? Poligraf centar će Vam omogućiti svu neophodnu podršku i možete biti sigurni da će Vam naši poligrafisti pružiti rezultate najvišeg kvaliteta. Nema poente živeti u laži, tako da, ukoliko imate neke sumnje, što pre je moguće preduzmite korake koji će Vas odvesti u pravcu rešavanja dileme koju imate.

Svesni smo da su problemi u međuljudskim odnosima izuzetno privatna i lična stvar. Vi, kao naš klijent, imate mogućnost da odredite prirodu, pravac i tok ispitivanja, a na nama je da ispunimo Vaše zahteve. Takođe Vas uveravamo da naši poligrafsti obavljaju ispitivanje etički, moralno i da čuvamo sopstvenu reputaciju. U ovoj vrsti posla to je jedino što imamo. To je izuzetno bitna činjenica jer Vi, kao naš klijent morate imati poverenja u osobu koja vrši ispitivanje, jer ta osoba će znati celu Vašu intimnu priču i kasnije Vam pomoći da saznate istinu. Garantujemo apsolutnu diskreciju. Ni naši najbliži neće znati ništa o Vašem slučaju, a kamoli neko drugi. Kao što je navedeno, naši poligrafisti su profesionalno obučeni za sprovođenje takvih procesa tako da možete biti sigurni da će Vaš problem biti rešen u diskreciji i sa potpunim međusobnim poverenjem. Ne brinite se i ne bojite se da nam verujete, međusobno poverenje je osnova na kojoj moramo funkcionisati.

Radi Vašeg komfora mi smo izuzetno fleksibilni što se tiče lokacije na kojoj će se testiranje sprovesti. Pružamo Vam mogućnost obavljanja testa u prostorijama našeg centra, gde je sve već pripremljeno za ispitivanje. Za nas i naše osoblje ne predstavlja problem da dođemo sa našom opremom na lokaciju na kojoj se Vi ili Vaš partner osećate komfornije. Sve što je nama potrebno je informacija o mestu na kome želite da se obavi testiranje. Mi ćemo doći gde god želite i biti Vam na usluzi u slučajevima u kojima Vam je neophodna naša pomoć. Uvek smo spremni da odgovorimo na bilo kakva pitanja koja mogu iskrsnuti usput. Nemojte čekati! Nazovite nas još danas da saznate više o raznim načinima na koje Vam možemo pomoći da rešite krizu koja je nastala u Vašem odnosu.